Nyitvatartásunk (telefonos időpont egyeztetés szükséges előtte való nap) :

Kedd, Szerda, Csütörtök: 10h-12h

Címünk, elérhetőségünk: 

ManóCipő Gyerekcipő Üzlet

2143 Kistarcsa, Móra F. u. 89

Telefon, e-mail: 06309406064, kapcsolat@manocipo.hu

Tisztelt Vásárlóink!

Alábbiakban tájékoztatjuk Önöket a vírus megelőzésének érdekében tett óvintézkedéseinkről, melynek megfelelően a kistarcsai üzletünkben megváltozott a működési rend, kérjük kedves Vásárlóinkat az Önök és mások egészségének megóvása érdekében alábbiak betartását a kistarcsai üzletünk személyes felkeresése kapcsán:

- az online, interneten leadott megrendelések feldolgozása változatlan módon, akadálymentesen zajlik, minden nap adunk fel csomagokat, a működési változások csak a kistarcsai gyerekcipő üzlet személyes felkeresését érintik

- a kistarcsai üzletünk csak átvételi pontként működik a nyitvatartási időben, a cipők üzletben történő felvételére, felpróbálására nincsen lehetőség

- az online, a webshopban megrendelt és leszállított cipők személyes cseréjére a kistarcsai átvételi ponton nincsen lehetőség, az online megrendelt cipőket csomagküldéssel tudják visszaküldeni, lásd részletek "Szállítási feltételek" alatt 

- az üzletben jelenleg csak készpénzzel tudnak fizetni

- megkérjük Önöket 1 családot, 1 vásárlást, 1 személy képviselve, az üzlet előtt, egymástól 1 méteres távolságban várakozva várakozzon.

 

Az online árukészlet nem egyezik meg a kistarcsai üzlet árukészletével, az árukészlet kb. 70% található meg a kistarcsai raktárban, a további árukészleteket külső raktárunkon tartjuk, ezért nem tudjuk biztostan garantálni Önnek az előre kigondolt cipőt, annak színében, méretében. Jelentős, több ezer pár cipőnk megtalálható a kistarcsai üzletben, biztosíthatjuk Önt, azonos gyártón belül hasonló fazonban, típusban még sok más hasonló cipőt tudunk személyes megvételre biztosítani.

 

Amennyiben egyeztetni szeretne egy pontos választott cipőről, a személyes vásárlás napja előtt 1 nappal kérünk telefonhívást reggel a 0630-9406064 telefonszámon, sms-ben, vagy e-mailen a kapcsolat@manocipo.hu címen hogy egyeztetni tudjuk pontosan melyik cipőt, milyen méretben szeretné személyesen megvásárolni. Amennyiben történik az egyeztetés, az adott cipőt / cipőket másnap 12,00-ig tudjuk félrerakni Önnek, amennyiben nem érkezik meg az előre félrerakott cipőért, az igényét aznap 12,00 -kor töröljük, több napra nem tudunk cipőket félrerakni.

 

Amennyiben olyan cipőt választ, mely külső raktárunkon található, a telefonos egyeztetés lefolytatását követően 1-2 munkanapon belül tudjuk személyes átvételre biztositani a kért modellt. Amennyiben nem történik egyeztetés telefonon, vagy emailen, úgy nem tudjuk Önnek biztosan garantálni, hogy a kigondolt cipő pont abban a színben, vagy fazonban, pont abban a méretben, pont megtalálható a kistarcsai üzlet raktárában, de tudunk színvariánsokat biztosítani helyette.

Ezért megkérjük Önöket, amennyiben csak az az 1 pár cipő jöhet számításba, keressen bennünket a megadott elérhetőségeken.

Az alábbiakban megadott nyitvatartási időkeretet, csak 1 nappal korábban történő telefonos egyeztetést követően tudjuk biztositani, amennyiben fel szeretne keresni személyesen bennünket, az a kérésünk, előtt való nap mindeképp egyeztessünk egy időpontot másnapra.

Az átvételi pont nyitvatartása:

Kedd, Szerda, Csütörtök: 10-12h között

Az átvételi pont címe: 

2143 Kistarcsa, Móra Ferenc u 89

Kontakt: Hegedüs Ádám, 06-30-940-60-64, kapcsolat@manocipo.hu

 

Megértésüket köszönjük,

Manocipo.hu"