Szállítási feltételek

 

A Vásárló által megrendelt termékeket Üzemeltető szerződött partnercégei, a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft (továbbiakban: GLS) vagy a Magyar Posta Logisztika (továbbiakban: MPL) szállítja le a Vásárló által megjelölt címre, vagy csomagpontra. Jelenleg kizárólag Magyarország területén belül tudjuk vállalni a megrendelések kiszállitását.

A megrendelt áruk Szállítási / teljesítési határideje:
 

A megrendelés visszaigazolását követően, előreutalás esetében az áutalás jóváírását követő 1-2 munkanapon belül a megrendelt termék(ek) leszállításra kerül (nek) a vásárló által választott szállítási módon.


A megrendelt áruk Szállítási módjai:

 

1. GLS által a választott szállítási címre: A megrendelés feladását követő munkanap szállítja a GLS a feladott csomagot. A GLS rugalmas kézbesítés formájában 3 kézbesítési kísérletet biztosít. A csomag feladásakor a GLS e-mailben értesíti a címzettet, hogy a következő munkanap a csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összeget. A kiszállítás napjának reggelén értesítést kap a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiusulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre a címzettnek. Az e-mailben megadott linken keresztül a címzett kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, akár egy másik szállítási címre is.

GLS választott szállítási mód esetében az utánvét összeg csak készpénzzel rendezhető, bankkártyával nem tud fizetni.

2. GLS által a válaszott GLS csomagpontra: 270 településen több mint 650 átvevőhelyet biztosít a GLS. Ezen szállítási mód esetében a csomagot a GLS a megrendelt csomag feladását követő munkanap leszállítja a választott GLS csomagpontra. A címzettnek a GLS sms-ben küld tájékoztatást, ha az árut kiszállították a GLS csomagpontra. A küldemény átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával 5 munkanap áll rendelkezésre. Utánvét fizetési lehetőség minden GLS átvételi ponton megoldott, több üzletben bankkártyát is elfogadnak. A 3. munkanap ismételt értesítőt (e-mailt) küld a GLS, ha az áru még mindig a GLS csomagponton van a címzett részére. A GLS csomagpontra szóló küldemények esetén, a szállítmányokban a csomagok – egyenként – nem haladhatják meg a 20 kg –os tömeget. 

GLS választott szállítási mód esetében az utánvét összeg csak készpénzzel rendezhető, bankkártyával nem tud fizetni.

3. MPL által a választott Postapontra (Postán maradó küldemény): Ezen szállítási mód esetében az Ön által kiválasztott Magyar Postán tudja átvenni a csomagot a válaszott posta nyitvatartása szerint, minden posta telephelyen az utánvét fizetés lehetősége megoldott. A csomag a feladást követő 1-2 munkanapon belül leszállításra kerül az MPL által a válaszott posta telephelyre. Az MPL a csomag feladásakor és a csomag küldemény megérkezésekor is értesítést küld a címzett részére. A küldemény átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával 5 munkanap áll rendelkezésre. A Postánmaradó küldemények esetén, a szállítmányokban a csomagok – egyenként – nem haladhatják meg a 30 kg –os tömeget. 

4. MPL által a választott Postapont Csomagautomtába: Ezen szállítási mód esetében az Ön által kiválasztott Magyar Posta Csomagautomatában tudja átvenni a csomagot.

 

5. MPL által a választott Postapont COOP üzlet: Ezen szállítási mód esetében az Ön által kiválasztott Magyar Postával szerződött COOP üzletben tudja átvenni a csomagot a COOP üzlet nyitvatartási idejében.

6. MPL által a választott Postapont MOL benzinkút: Ezen szállítási mód esetében az Ön által kiválasztott Magyar Postával szerződött MOL benzinkúton tudja átvenni a csomagot a MOL benzinkút nyitvatartási idejében.

 

 


A megrendelt áruk Szállítási díjai:1. Az Ön által megadott szállítási címre (GLS által):

· Előre utalás esetén: 1090 Ft

· Utánvét esetén: 1290 Ft

 

2. GLS Csomagpontra (GLS által):

· Előre utalás esetén: 1090 Ft

· Utánvét esetén: 1290 Ft

 

3. Postán maradó küldeményként (MPL által):

· Előre utalás esetén: 1090 Ft

· Utánvét esetén: 1290 Ft

 

4. Posta Csomagautomatába (MPL által):

· Előre utalás esetén: 1290 Ft

· Utánvét esetén: 1490 Ft

 

5. COOP Üzletbe (MPL által):

· Előre utalás esetén: 1290 Ft

· Utánvét esetén: 1490 Ft

 

6. MOL Benzinkútra (MPL által):

· Előre utalás esetén: 1290 Ft

· Utánvét esetén: 1490 Ft

 Kistarcsai Üzletünk nyitvatartása:

Minden héten: Kedd, Szerda, Csütörtök: 16h-19h

 

Üzletünk címe, elérhetősége: 

ManóCipő Gyerekcipő Üzlet

2143 Kistarcsa, Móra F. u. 89

Telefon, e-mail: 06309406064, kapcsolat@manocipo.hu

 

Üzletünk Működési rendje:

Üzletünkben 6 éves kor feletti gyermekek és felnőttek számára is a maszk használata kötelező

Egyszerre maximum 2 családot tudunk beengedni, a családokat egymástól kellő távolságtartással kezeljük.

- Megkérjük Önöket  lehetőség szerint 1 vásárlást 1 gyermeket 1 szülő kísérje ezzel is csökkentve a fertőzés veszély kialakulását

Online árukészlet -- Kistarcsai Üzlet árukészlete: Nem egyezik meg, az online áukészlet kb 80% a található meg a Kistarcsai Üzletben, amennyiben egyeztetni szeretne egy adott modell megvásárlásáról,  a 06-30-940-60-64 telefonszámon várjuk megkeresését.

Üzletünkben jelenleg bankkártyával nem tud fizetni, csak készpénzzel.

Webes megrendelések személyes átvétele: nincsen rá lehetőség, az online megrendeléseket szállítással tudjuk feladni, személyesen Kistarcsán nem tudják átvenni a megrendelt cipőt

Webes megrendelések cseréje: a webshopban megrendelt cipők cseréjére személyesen a kistarcsai üzletben nincs lehetőség, az online interneten megrendelt cipők cserélésére csak csomag vissza küldéssel van lehetősége, lásd weboldalunkon "Szállítási feltételek" alatt.

 

Megértésüket köszönjük,

Manocipo.hu

 

Termékcsere:

- Online, a webshopban megrendelt cipők cseréjét a Megrendelő általi csomagvisszaküldéssel tudjuk vállalni cégünk központi telephelye címére való címzéssel (Marben Gamba Kft. 2143 Kistarcsa, Móra F. u 89/1), mely esetében a cipő visszaküldési költsége Megrendelő költsége, és az új csomag feladásakor a részünkről felmerülő új szállítási költség (egy csomag újraküldési költsége előreutalással 1090 Ft, vagy utánvében egyszeri 1290 Ft) szintén a Megrendelő költsége.

- A webshopban megrendelt cipők személyes cseréjére a kistarcsai üzletünkben nincs lehetőség.

Amennyiben az első körben megrendelt gyerekcipőre volt bármilyen akciós, vagy ingyen szállítási díj és cserélni kell a cipőt, ez esetben is az új méret feladásakor a fenti szállítási díjak merülnek fel az új csomag feladásakor, nem fogjuk tudni sajnos a csere cipőt is ingyen szállítási, vagy akciós szállítási díjjal feladni

 

Megrendelt csomagok át nem vétele: 

A megrendelő által megrendelt és a megrendelés alapján a webáruházunk által feladott csomagok, a feladást követő 10 napot meghaladó át nem vett (vagy a Megrendelő által átvételkor visszutasított) csomagok esetében utánvétes megrendelés kapcsán 2*1490 Ft szállítási költséget köteles megfizetni megrendelő webáruházunk számára tekintettel a feladást érintő odairányú és az át nem vételezés miatt a feladóhoz visszaküldött visszirányú csomag csomagküldési díjak pénzügyi rendezése érdekében.

Tájékoztatnánk Önt, át nem vett csomag esetében Ön pénzügyi kárt okoz cégünknek a csomag feladása, visszaszállítása kapcsán, a fenti 2*1490 Ft összegű költségre, valamint ezen kártérítési összeg esetleges nemfizetése esetén a késedelmi kamatokra, az esetleges jogi eljárás összes költségét cégünknek Ön köteles megfizetni.