Szállítási feltételek

 

A Vásárló által megrendelt termékeket Üzemeltető szerződött partnercégei, a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft (továbbiakban: GLS) vagy a Magyar Posta Logisztika (továbbiakban: MPL) szállítja le a Vásárló által megjelölt címre, vagy csomagpontra. Jelenleg kizárólag Magyarország területén belül tudjuk vállalni a megrendelések kiszállitását.

A megrendelt áruk Szállítási / teljesítési határideje:
 

A megrendelés visszaigazolását követően, előreutalás esetében az áutalás jóváírását követő 1-2 munkanapon belül a megrendelt termék(ek) leszállításra kerül (nek) a vásárló által választott szállítási módon.


A megrendelt áruk Szállítási módjai:

 

1. GLS által a választott szállítási címre: A megrendelés feladását követő munkanap szállítja a GLS a feladott csomagot. A GLS rugalmas kézbesítés formájában 3 kézbesítési kísérletet biztosít. A csomag feladásakor a GLS e-mailben értesíti a címzettet, hogy a következő munkanap a csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összeget. A kiszállítás napjának reggelén értesítést kap a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiusulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre a címzettnek. Az e-mailben megadott linken keresztül a címzett kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, akár egy másik szállítási címre is.

GLS választott szállítási mód esetében az utánvét összeg csak készpénzzel rendezhető, bankkártyával nem tud fizetni.

2. GLS által a válaszott GLS csomagpontra: 270 településen több mint 650 átvevőhelyet biztosít a GLS. Ezen szállítási mód esetében a csomagot a GLS a megrendelt csomag feladását követő munkanap leszállítja a választott GLS csomagpontra. A címzettnek a GLS sms-ben küld tájékoztatást, ha az árut kiszállították a GLS csomagpontra. A küldemény átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával 5 munkanap áll rendelkezésre. Utánvét fizetési lehetőség minden GLS átvételi ponton megoldott, több üzletben bankkártyát is elfogadnak. A 3. munkanap ismételt értesítőt (e-mailt) küld a GLS, ha az áru még mindig a GLS csomagponton van a címzett részére. A GLS csomagpontra szóló küldemények esetén, a szállítmányokban a csomagok – egyenként – nem haladhatják meg a 20 kg –os tömeget. 

GLS választott szállítási mód esetében az utánvét összeg csak készpénzzel rendezhető, bankkártyával nem tud fizetni.

3. MPL által a választott Postapontra (Postán maradó küldemény): Ezen szállítási mód esetében az Ön által kiválasztott Magyar Postán tudja átvenni a csomagot a válaszott posta nyitvatartása szerint, minden posta telephelyen az utánvét fizetés lehetősége megoldott. A csomag a feladást követő 1-2 munkanapon belül leszállításra kerül az MPL által a válaszott posta telephelyre. Az MPL a csomag feladásakor és a csomag küldemény megérkezésekor is értesítést küld a címzett részére. A küldemény átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával 5 munkanap áll rendelkezésre. A Postánmaradó küldemények esetén, a szállítmányokban a csomagok – egyenként – nem haladhatják meg a 30 kg –os tömeget. 

4. MPL által a választott Postapont Csomagautomtába: Ezen szállítási mód esetében az Ön által kiválasztott Magyar Posta Csomagautomatában tudja átvenni a csomagot.

5. MPL által a választott Postapont COOP üzlet: Ezen szállítási mód esetében az Ön által kiválasztott Magyar Postával szerződött COOP üzletben tudja átvenni a csomagot a COOP üzlet nyitvatartási idejében.

6. MPL által a választott Postapont MOL benzinkút: Ezen szállítási mód esetében az Ön által kiválasztott Magyar Postával szerződött MOL benzinkúton tudja átvenni a csomagot a MOL benzinkút nyitvatartási idejében.


A megrendelt áruk Szállítási díjai:1. Az Ön által megadott szállítási címre (GLS által):

· Előre utalás esetén: 1090 Ft

· Utánvét esetén: 1290 Ft

2. GLS Csomagpontra (GLS által):

· Előre utalás esetén: 1090 Ft

· Utánvét esetén: 1290 Ft

3. Postán maradó küldeményként (MPL által):

· Előre utalás esetén: 1090 Ft

· Utánvét esetén: 1290 Ft

4. Posta Csomagautomatába (MPL által):

· Előre utalás esetén: 1290 Ft

· Utánvét esetén: 1490 Ft

5. COOP Üzletbe (MPL által):

· Előre utalás esetén: 1290 Ft

· Utánvét esetén: 1490 Ft

6. MOL Benzinkútra (MPL által):

· Előre utalás esetén: 1290 Ft

· Utánvét esetén: 1490 Ft

A kistarcsai átvételi pont nyitvatartása (telefonos időpont egyeztetés szükséges előtte való nap) :

Hétfőtől - szombatig: 10h-12h

Vasárnap: Zárva

Címünk, elérhetőségünk: 

ManóCipő Gyerekcipő Üzlet

2143 Kistarcsa, Móra F. u. 89

Telefon, e-mail: 06309406064, kapcsolat@manocipo.hu

Tisztelt Vásárlóink!

Alábbiakban tájékoztatjuk Önöket a vírus megelőzésének érdekében tett óvintézkedéseinkről, melynek megfelelően a kistarcsai üzletünkben megváltozott a működési rend, kérjük kedves Vásárlóinkat az Önök és mások egészségének megóvása érdekében alábbiak betartását a kistarcsai üzletünk személyes felkeresése kapcsán:

- az online, interneten leadott megrendelések feldolgozása változatlan módon, akadálymentesen zajlik, minden nap adunk fel csomagokat, a működési változások csak a kistarcsai gyerekcipő üzlet személyes felkeresését érintik

- a kistarcsai üzletünk csak átvételi pontként működik a nyitvatartási időben, a cipők üzletben történő felvételére, felpróbálására nincsen lehetőség

- a megvásárolt cipőkre 1 alkalommal, legkorábban másnap csere lehetőséget tudunk biztositani

- az üzletben változatlanul tudnak fizetni készpénzzel, bankkártyával.

- megkérjük Önöket 1 családot, 1 vásárlást, 1 személy képviselve, az üzlet előtt, egymástól 1 méteres távolságban várakozva várakozzon.

 

Az online árukészlet nem egyezik meg a kistarcsai üzlet árukészletével, az árukészlet kb. 70% található meg a kistarcsai raktárban, a további árukészleteket külső raktárunkon tartjuk, ezért nem tudjuk biztostan garantálni Önnek az előre kigondolt cipőt, annak színében, méretében. Jelentős, több ezer pár cipőnk megtalálható a kistarcsai üzletben, biztosíthatjuk Önt, azonos gyártón belül hasonló fazonban, típusban még sok más hasonló cipőt tudunk személyes megvételre biztosítani.

 

Amennyiben egyeztetni szeretne egy pontos választott cipőről, a személyes vásárlás napja előtt 1 nappal kérünk telefonhívást reggel a 0630-9406064 telefonszámon, sms-ben, vagy e-mailen a kapcsolat@manocipo.hu címen hogy egyeztetni tudjuk pontosan melyik cipőt, milyen méretben szeretné személyesen megvásárolni. Amennyiben történik az egyeztetés, az adott cipőt / cipőket másnap 12,00-ig tudjuk félrerakni Önnek, amennyiben nem érkezik meg az előre félrerakott cipőért, az igényét aznap 12,00 -kor töröljük, több napra nem tudunk cipőket félrerakni.

 

Amennyiben olyan cipőt választ, mely külső raktárunkon található, a telefonos egyeztetés lefolytatását követően 1-2 munkanapon belül tudjuk személyes átvételre biztositani a kért modellt. Amennyiben nem történik egyeztetés telefonon, vagy emailen, úgy nem tudjuk Önnek biztosan garantálni, hogy a kigondolt cipő pont abban a színben, vagy fazonban, pont abban a méretben, pont megtalálható a kistarcsai üzlet raktárában, de tudunk színvariánsokat biztosítani helyette.

Ezért megkérjük Önöket, amennyiben csak az az 1 pár cipő jöhet számításba, keressen bennünket a megadott elérhetőségeken.

Az alábbiakban megadott nyitvatartási időkeretet, csak 1 nappal korábban történő telefonos egyeztetést követően tudjuk biztositani, amennyiben fel szeretne keresni személyesen bennünket, az a kérésünk, előtt való nap mindeképp egyeztessünk egy időpontot másnapra.

Az átvételi pont nyitvatartása:

Hétfő - Szombaton: 10-12h között

Az átvételi pont címe: 

2143 Kistarcsa, Móra Ferenc u 89

Kontakt: Hegedüs Ádám, 06-30-940-60-64, kapcsolat@manocipo.hu

 

Megértésüket köszönjük,

Manocipo.hu"

Termékcsere:

- A Megrendelő általi csomagvisszaküldéssel tudjuk vállalni cégünk központi telephelye címére való címzéssel (Marben Gamba Kft. 2143 Kistarcsa, Móra F. u 89/1), mely esetében a cipő visszaküldési költsége Megrendelő költsége, és az új csomag feladásakor a részünkről felmerülő új szállítási költség (egy csomag újraküldési költsége előreutalással 1090 Ft, vagy utánvében egyszeri 1290 Ft) szintén a Megrendelő költsége.

Amennyiben az első körben megrendelt gyerekcipőre volt bármilyen akciós, vagy ingyen szállítási díj és cserélni kell a cipőt, ez esetben is az új méret feladásakor a fenti szállítási díjak merülnek fel az új csomag feladásakor, nem fogjuk tudni sajnos a csere cipőt is ingyen szállítási, vagy akciós szállítási díjjal feladni

Az interneten, online megrendelt gyerekcipőkre személyes, a kistarcsai üzletben történő cserét nem tudunk biztosítani, az interneten megrendelt termék visszaküldését és cseréjét csak csomagküldéssel tudjuk vállalni.  

20.000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítás Magyarország területén előre utalás esetén ingyenes, utánvét esetében 450 Ft. 

A megrendelő által megrendelt és a megrendelés alapján a webáruházunk által feladott csomagok, a feladást követő 10 napot meghaladó át nem vett csomagok esetében utánvétes megrendelés kapcsán 2*1490 Ft szállítási költséget köteles megfizetni megrendelő webáruházunk számára tekintettel a feladást érintő odairányú és az át nem vételezés miatt a feladóhoz visszaküldött visszirányú csomag csomagküldési díjak pénzügyi rendezése érdekében.