Szállítási feltételek

 

A Vásárló által megrendelt termékeket Üzemeltető szerződött partnercégei, a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft (továbbiakban: GLS) vagy a Magyar Posta Logisztika (továbbiakban: MPL) szállítja le a Vásárló által megjelölt címre, vagy csomagpontra.

A megrendelt áruk Szállítási / teljesítési határideje:
 

A megrendelés visszaigazolását követően, előreutalás esetében az áutalás jóváírását követő 1-2 munkanapon belül a megrendelt termék(ek) leszállításra kerül (nek) a vásárló által választott szállítási módon.


A megrendelt áruk Szállítási módjai:

 

1. GLS által a választott szállítási címre: A megrendelés feladását követő munkanap szállítja a GLS a feladott csomagot. A GLS rugalmas kézbesítés formájában 3 kézbesítési kísérletet biztosít. A csomag feladásakor a GLS e-mailben értesíti a címzettet, hogy a következő munkanap a csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összeget. A kiszállítás napjának reggelén értesítést kap a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiusulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre a címzettnek. Az e-mailben megadott linken keresztül a címzett kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, akár egy másik szállítási címre is.

GLS választott szállítási mód esetében az utánvét összeg csak készpénzzel rendezhető, bankkártyával nem tud fizetni.

2. GLS által a válaszott GLS csomagpontra: 270 településen több mint 650 átvevőhelyet biztosít a GLS. Ezen szállítási mód esetében a csomagot a GLS a megrendelt csomag feladását követő munkanap leszállítja a választott GLS csomagpontra. A címzettnek a GLS sms-ben küld tájékoztatást, ha az árut kiszállították a GLS csomagpontra. A küldemény átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával 5 munkanap áll rendelkezésre. Utánvét fizetési lehetőség minden GLS átvételi ponton megoldott, több üzletben bankkártyát is elfogadnak. A 3. munkanap ismételt értesítőt (e-mailt) küld a GLS, ha az áru még mindig a GLS csomagponton van a címzett részére. A GLS csomagpontra szóló küldemények esetén, a szállítmányokban a csomagok – egyenként – nem haladhatják meg a 20 kg –os tömeget. 

GLS választott szállítási mód esetében az utánvét összeg csak készpénzzel rendezhető, bankkártyával nem tud fizetni.

3. MPL által a választott Postapontra (Postán maradó küldemény): Ezen szállítási mód esetében az Ön által kiválasztott Magyar Postán tudja átvenni a csomagot a válaszott posta nyitvatartása szerint, minden posta telephelyen az utánvét fizetés lehetősége megoldott. A csomag a feladást követő 1-2 munkanapon belül leszállításra kerül az MPL által a válaszott posta telephelyre. Az MPL a csomag feladásakor és a csomag küldemény megérkezésekor is értesítést küld a címzett részére. A küldemény átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával 5 munkanap áll rendelkezésre. A Postánmaradó küldemények esetén, a szállítmányokban a csomagok – egyenként – nem haladhatják meg a 30 kg –os tömeget. 

4. MPL által a választott Postapont Csomagautomtába: Ezen szállítási mód esetében az Ön által kiválasztott Magyar Posta Csomagautomatában tudja átvenni a csomagot.

5. MPL által a választott Postapont COOP üzlet: Ezen szállítási mód esetében az Ön által kiválasztott Magyar Postával szerződött COOP üzletben tudja átvenni a csomagot a COOP üzlet nyitvatartási idejében.

6. MPL által a választott Postapont MOL benzinkút: Ezen szállítási mód esetében az Ön által kiválasztott Magyar Postával szerződött MOL benzinkúton tudja átvenni a csomagot a MOL benzinkút nyitvatartási idejében.


A megrendelt áruk Szállítási díjai:1. Az Ön által megadott szállítási címre (GLS által):

· Előre utalás esetén: 990 Ft

· Utánvét esetén: 1190 Ft

2. GLS Csomagpontra (GLS által):

· Előre utalás esetén: 990 Ft

· Utánvét esetén: 1190 Ft

3. Postán maradó küldeményként (MPL által):

· Előre utalás esetén: 990 Ft

· Utánvét esetén: 1190 Ft

4. Posta Csomagautomatába (MPL által):

· Előre utalás esetén: 1190 Ft

· Utánvét esetén: 1390 Ft

5. COOP Üzletbe (MPL által):

· Előre utalás esetén: 1190 Ft

· Utánvét esetén: 1390 Ft

6. MOL Benzinkútra (MPL által):

· Előre utalás esetén: 1190 Ft

· Utánvét esetén: 1390 Ft

 

Termékcsere esetén az alábbi 2 lehetőséget tudjuk biztosítani:

- kistarcsai üzletünkben nyitvatartási időben a termékcsere az előre egyeztetést követően ingyenes

- Csomag visszaküldés esetében az cipő visszaküldése költsége megrendelő költsége, az új csomag feladásakor a részünkről felmerülő új szállítási költség előreutalással 990 Ft, utánvétben egyszeri 1190 Ft, mely szintén a megrendelő költsége.

20.000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítás Magyarország területén előre utalás esetén ingyenes, utánvét esetében 450 Ft. 

A megrendelő által megrendelt és a megrendelés alapján a webáruházunk által feladott csomagok, a feladást követő 10 napot meghaladó át nem vett csomagok esetében utánvétes megrendelés kapcsán 2*1190 Ft szállítási költséget köteles megfizetni megrendelő webáruházunk számára tekintettel a feladást érintő odairányú és az át nem vételezés miatt a feladóhoz visszaküldött visszirányú csomag csomagküldési díjak pénzügyi rendezése érdekében.