Elállási jog

 

Elállási jog alapja:

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

 

Elállási jog gyakorlata:


Ha termék valamilyen oknál fogva mégsem nyerte el az Ön tetszését, és másra sem szeretné kicserélni (és a termék nem volt használva), az uniós fogyasztóvédelmi jogszabályoknak megfelelően, a csomag átvételétől számított 14 napon belül joga van elállni a vásárlástól, és visszaküldheti a terméket cégünknek. A visszaküldés / visszaszállítás költségét Önnek kell fizetnie.

 

Kérjük elállási szándékát írásban szíveskedjen jelezni felénk a kapcsolat[kukac]manocipo.hu e-mail címen a megrendelésre vonatkozó adatok (megrendelőre és a megrendelt termékre vonatkozó adatok) megadásával.

Kérjük az új, sértetlen cipőt, annak minden tartozékával, gyári sértetlen dobozával, a vásárlást igazoló számlamásolattal együtt kérjük juttassa vissza csomagküldéssel, csomagként feladva alábbi címünkre:

 

Manó Cipő Üzlet

2143 Kistarcsa, Móra Ferenc u 89/1

 

A cipős dobozt legyen szíves becsomagolni, bármilyen csomagolóanyagba az esetleges szállítási sérülések elkerülése érdekében.

 

Utánvétes fizetéssel (a "Címzett" által átvételkor fizetendő összegű) utánvéttel feladott csomagot nem áll módunkban átvenni, a visszaküldött cipő árának visszafizetése banki átutalással történik meg részünkről.

 

A csomag visszaérkezését követően ellenőrizzük a csomag tartalmát, minden esetben videokamerával rögzítjük a csomag kibontását és a visszaküldött csomag belső tartalmát, a visszaküldött cipő állapotát, tartozékait a későbbi félreértések elkerülése érdekében.

Ha mindent rendben találunk, a visszaérkezést követő legkésőbb 14 napon belül visszafizetésre kerül a kifizetett vételár az Ön részére egy Ön által megadott bankszámlára történő teljesítéssel.