Elállási jog

 

Elállási jog alapja:

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

 

Elállási jog gyakorlata:


Ha termék valamilyen oknál fogva mégsem nyerte el az Ön tetszését, és másra sem szeretné kicserélni (és a termék nem volt használva), az uniós fogyasztóvédelmi jogszabályoknak megfelelően, a csomag átvételétől számított 14 napon belül joga van elállni a vásárlástól, és visszaküldheti a terméket cégünknek. A visszaküldés / visszaszállítás költségét Önnek kell fizetnie.

 

Kérjük elállási szándékát írásban szíveskedjen jelezni felénk a kapcsolat[kukac]manocipo.hu e-mail címen a megrendelésre vonatkozó adatok (megrendelőre és a megrendelt termékre vonatkozó adatok) megadásával.

Kérjük az új, sértetlen cipőt, annak minden tartozékával, gyári sértetlen dobozával, a vásárlást igazoló számlamásolattal együtt kérjük juttassa vissza csomagküldéssel, csomagként feladva alábbi címünkre:

 

Manó Cipő Üzlet

2143 Kistarcsa, Móra Ferenc u 89/1

 

A cipős dobozt legyen szíves becsomagolni, bármilyen csomagolóanyagba az esetleges szállítási sérülések elkerülése érdekében.

Jelezni szeretnénk, sérült csomagolást, vagy hanyag módon be nem csomagolt, külső csomagolás nélküli, ragasztószalaggal a cipősdobozt össze, körberagasztott állapotú visszaküldött gyerekcipőt nem áll módunkban átvenni, ezen visszaküldött cipősdobozok visszaküldését, átvételét visszautasítjuk, és a futárszolgálat vissza fogja szállítani a feladó címére feladó saját költségén.

 

Mind az elállási jog, mind a csere vásárló, fogasztói joga, jogköre új árura, újraértékesíthető árura vonatkozik mind a termék, mind a termék csomagolására vonatkozóan.

Biztosan zavarná Önt, új, I. osztályú áruminőségben elküldenénk Önnek egy szétfeslett sérült dobozcsomagolt, körben a cipősdoboz összeragasztószalagozott cipősdobozt, ezért nyomatékosan meg szeretné kérni minden kedves Vásárlónkat, legyen kedves a cipősdobozt, bármilyen csomagolóanyagba belecsomagolni, a cipősdoboz külső felületére semmilyen ragasztást, vagy ragasztószalaggal ellátott megoldás ne eszközöljön számunkra, mert az Ön által visszaküldött nem hordott, új gyerekcipőt, új, nem sérült, csak és kizárólag originál, sértetlen cipősdobozában tudjuk újraértékesíteni I. osztályú árukategóriában.

 

 

 

Utánvétes fizetéssel (a "Címzett" által átvételkor fizetendő összegű) utánvéttel feladott csomagot nem áll módunkban átvenni, a visszaküldött cipő árának visszafizetése banki átutalással történik meg részünkről.

 

A csomag visszaérkezését követően ellenőrizzük a csomag tartalmát, minden esetben videokamerával rögzítjük a csomag kibontását és a visszaküldött csomag belső tartalmát, a visszaküldött cipő állapotát, tartozékait a későbbi félreértések elkerülése érdekében. Ha mindent rendben találunk, a visszaérkezést követő legkésőbb 14 napon belül visszafizetésre kerül a kifizetett vételár az Ön részére egy Ön által megadott bankszámlára történő teljesítéssel.”