Szállítási feltételek

 

A Vásárló által megrendelt termékeket Üzemeltető szerződött partnercégei, a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft (továbbiakban: GLS), a Magyar Posta Logisztika (továbbiakban: MPL), a Packeta Hungary Kft (továbbiakban: PACKETA) és a Delivery Solutions Kft. (továbbiakban: SAMEDAY) szállítja le a Vásárló által megjelölt címre, vagy csomagpontra. Jelenleg kizárólag Magyarország területén belül tudjuk vállalni a megrendelések kiszállitását az alább feltüntetett szállítási kondíciókkal.


A megrendelt áruk Szállítási / teljesítési határideje:
 

A megrendelés visszaigazolását követően, előreutalás esetében az áutalás jóváírását követő 1-2 munkanapon belül a megrendelt termék(ek) leszállításra kerül (nek) a vásárló által választott szállítási módon.A megrendelt áruk Szállítási módjai:

 

1. PACKETA csomagpontos szállítás: Magyarország területén érhető el ez a szállítási mód, egy Ön által kiválasztott Packeta csomagpontra szállítjuk a megrendelt csomagot. A csomagponton a kiszállítást követő 72 órán belül tudja átvenni a csomagot. Email értesítést kap a csomagfeladás, kiszállítás csomagelérés részleteiről.

A Packeta csomagpontos szállítás csak előreutalásos fizetési formában érhető el, utánvétes fizetéssel ez a szállítási mód nem érhető el.

 

2. SAMEDAY EASYBOX csomagautomatába szállítás: Magyarország területén érhető el ez a szállítási mód, egy Ön által kiválasztott EASYBOX csomagautomatába szállítjuk a megrendelt csomagot. A csomagautomatába kiszállítást követő 72 órán belül tudja átvenni a csomagot. Email értesítést kap a csomagfeladás, kiszállítás csomagelérés részleteiről.

 

A Samedey EASYBOY szállítás csak előreutalásos fizetési formában érhető el, utánvétes fizetéssel ez a szállítási mód nem érhető el.

 

3. GLS GLS csomagpontos szállítás: Magyarország területén érhető el ez a szállítási mód, 270 településen több mint 650 átvevőhelyet biztosít a GLS. Ezen szállítási mód esetében a csomagot a GLS a megrendelt csomag feladását követő munkanap leszállítja a választott GLS csomagpontra. A címzettnek a GLS sms-ben küld tájékoztatást, ha az árut kiszállították a GLS csomagpontra. A küldemény átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával 5 munkanap áll rendelkezésre. Utánvét fizetési lehetőség minden GLS átvételi ponton megoldott, több üzletben bankkártyát is elfogadnak. A 3. munkanap ismételt értesítőt (e-mailt) küld a GLS, ha az áru még mindig a GLS csomagponton van a címzett részére. A GLS csomagpontra szóló küldemények esetén, a szállítmányokban a csomagok – egyenként – nem haladhatják meg a 20 kg –os tömeget. 

GLS választott szállítási mód esetében az utánvét összeg csak készpénzzel rendezhető, bankkártyával nem tud fizetni.

 

4. SAMEDAY házhoz szállítás: Magyarország területén érhető el ez a szállítási mód, egy Ön által megadott szállítási címre szállítjuk ki a Sameday szállítóval a csomagot. 2 db kézbesítési kísérletet tudunk biztosítani, email értesítést kap a szállítás részleteiről.

A Samedey házhoz szállítás csak előreutalásos fizetési formában érhető el, utánvétes fizetéssel ez a szállítási mód nem érhető el.

 

5. GLS házhoz szállítás: Magyarország területén érhető el ez a szállítási mód, a megrendelés feladását követő munkanap szállítja a GLS a feladott csomagot. A GLS rugalmas kézbesítés formájában 3 kézbesítési kísérletet biztosít. A csomag feladásakor a GLS e-mailben értesíti a címzettet, hogy a következő munkanap a csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összeget. A kiszállítás napjának reggelén értesítést kap a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiusulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre a címzettnek. Az e-mailben megadott linken keresztül a címzett kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, akár egy másik szállítási címre is.

GLS választott szállítási mód esetében az utánvét összeg csak készpénzzel rendezhető, bankkártyával nem tud fizetni.

 

6. Packeta házhoz szállítás: Magyarország területén érhető el ez a szállítási mód, egy Ön által megadott szállítási címre szállítjuk ki a Packeta szállítóval a csomagot. 2 db kézbesítési kísérletet tudunk biztosítani, email értesítést kap a szállítás részleteiről.

Packeta választott szállítási mód esetében az utánvét összeg csak készpénzzel rendezhető, bankkártyával nem tud fizetni.

 

7. MPL által a választott Postapontra (Postán maradó küldemény): Magyarország területén érhető el ez a szállítási mód, ezen szállítási mód esetében az Ön által kiválasztott Magyar Postán tudja átvenni a csomagot a válaszott posta nyitvatartása szerint, csak előrefizetéssel érhető el ez a szállítási mód. A csomag a feladást követő 1-2 munkanapon belül leszállításra kerül az MPL által a válaszott posta telephelyre. Az MPL a csomag feladásakor és a csomag küldemény megérkezésekor is értesítést küld a címzett részére. A küldemény átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával 5 munkanap áll rendelkezésre. A Postánmaradó küldemények esetén, a szállítmányokban a csomagok – egyenként – nem haladhatják meg a 30 kg –os tömeget. 

 

8. MPL által a választott Postapont Csomagautomtába: Magyarország területén érhető el ez a szállítási mód, ezen szállítási mód esetében az Ön által kiválasztott Magyar Posta Csomagautomatában tudja átvenni a csomagot, csak előrefizetéssel érhető el ez a szállítási mód. 

9. MPL által a választott Postapont COOP üzlet: Magyarország területén érhető el ez a szállítási mód, ezen szállítási mód esetében az Ön által kiválasztott Magyar Postával szerződött COOP üzletben tudja átvenni a csomagot a COOP üzlet nyitvatartási idejében, csak előrefizetéssel érhető el ez a szállítási mód.

10. MPL által a választott Postapont MOL benzinkút: Magyarország területén érhető el ez a szállítási mód, ezen szállítási mód esetében az Ön által kiválasztott Magyar Postával szerződött MOL benzinkúton tudja átvenni a csomagot a MOL benzinkút nyitvatartási idejében, csak előrefizetéssel érhető el ez a szállítási mód.

 

 

A megrendelt áruk Szállítási díjai:

 

1. Packeta csomagpontos szállítás:

· Előre utalás esetén: 890 Ft

· Utánvét esetén: nem érhető el ez a szállítási mód2. SAMEDAY EASYBOX csomagautomatába szállítás:

· Előre utalás esetén: 890 Ft

· Utánvét esetén: nem érhető el ez a szállítási mód

 

3. GLS Csomagpontos szállítás:

· Előre utalás esetén: 1190 Ft

· Utánvét esetén: 1490 Ft

 

4. SAMEDAY házhoz szállítás:

· Előre utalás esetén: 1390 Ft

· Utánvét esetén: nem érhető el ez a szállítási mód

 

5. GLS házhoz szállítás:

· Előre utalás esetén: 1490 Ft

· Utánvét esetén: 1790 Ft

 

6. Packeta házhoz szállítás:

· Előre utalás esetén: 1590 Ft

· Utánvét esetén: 1890 Ft

 

7. Postán maradó küldeményként (MPL által):

· Előre utalás esetén: 1590 Ft

· Utánvét esetén: nem érhető el ez a szállítási mód

 

8. Posta Csomagautomatába (MPL által):

· Előre utalás esetén: 1790 Ft

· Utánvét esetén: nem érhető el ez a szállítási mód

 

9. COOP Üzletbe (MPL által):

· Előre utalás esetén: 1790 Ft

· Utánvét esetén: nem érhető el ez a szállítási mód

 

10. MOL Benzinkútra (MPL által):

· Előre utalás esetén: 1790 Ft

· Utánvét esetén: nem érhető el ez a szállítási mód

Kistarcsai üzletünk normál nyitvatartása:

Kedd-Péntek között: 16h-19h-ig és szombaton: 10h-13h között 

Vasárnap és hétfői napon üzletünk zárva tart.

Online működés: csomagfeladás a rendelés beérkezését követően aznap, másnap maximum, minden nap 

adunk fel csomagokat.

Üzletünk címe, elérhetősége:

ManóCipő Gyerekcipő Üzlet

2143 Kistarcsa, Móra F. u. 89

Telefon, e-mail: 06309406064, kapcsolat@manocipo.hu

  

Termékcsere:

- Online, a webshopban megrendelt cipők cseréjét a Megrendelő általi csomagvisszaküldéssel tudjuk vállalni cégünk központi telephelye címére való címzéssel (Marben Gamba Kft. 2143 Kistarcsa, Móra F. u 89/1), mely esetében a cipő visszaküldési költsége Megrendelő költsége, és az új cserecipő feladásakor részünkről felmerülő új szállítási költség szintén Megrendelő költsége.

A kért cserecipő részünkről felmerülő újbóli kiszállítási / feladási költsége minden esetben: a normál szállítási díjakkal megegyező összeg, bármelyik logisztikai szolgáltató választható, bármely fizetési móddal az érvényes vonatkozó Szállítási Feltételekben feltüntetett kondícióknak megfelelően 

 

Webes megrendelések cseréje: a webshopban megrendelt cipők cseréjére személyesen a kistarcsai üzletben csak előzetes egyeztetést követően tudunk lehetőséget biztosítani.

 

Megrendelt csomagok át nem vétele: 

A megrendelő által megrendelt és a megrendelés alapján a webáruházunk által feladott csomagok, a feladást követő 10 napot meghaladó át nem vett (vagy a Megrendelő által átvételkor visszutasított) csomagok esetében utánvétes megrendelés kapcsán 2*1890 Ft szállítási költséget köteles megfizetni megrendelő webáruházunk számára tekintettel a feladást érintő odairányú és az át nem vételezés miatt a feladóhoz visszaküldött visszirányú csomag csomagküldési díjak pénzügyi rendezése érdekében.

Tájékoztatnánk Önt, át nem vett csomag esetében Ön pénzügyi kárt okoz cégünknek a csomag feladása, visszaszállítása kapcsán, a fenti 2*1890 Ft összegű költségre, valamint ezen kártérítési összeg esetleges nemfizetése esetén a késedelmi kamatokra, az esetleges jogi eljárás összes költségét cégünknek Ön köteles megfizetni.