Kik vagyunk?

Magyarországon, Romániában és Olaszországban online és személyesen üzletünkben kereskedő cég vagyunk, kitűnő minőségi prémium kategóriás gyerekcipő márkák (pl. Richter, Geox, Primigi, Garvalin, Biomecanics) és gyógyászati korrekciós lábproblémákra (pl. befelé dőlő boka problémájára optimalizált supinált talpú gyerekcipők) megoldást jelentő cipőgyártók (Salus és Szamos gyerekcipők) termékeit is forgalmazzuk erős, versenyképes online nyomott árazással széles áruportfolióval, széles árucsatornán.

Magyarországon gyerekcipő üzletünk H-2143 Kistarcsán található, jövőbeni célkitűzésként: szeretnénk gyerekcipő üzletet nyitni Romániában Aradon és Olaszországban Padova városában, hogy a Romániában és Olaszországban élő kedves vásárlóink személyesen is fel tudják próbálni üzleteinkben gyerekcipőinket.

Jelenleg Romániában és Olaszországban élő vásárlóinknak online vásárlási lehetőséget tudunk biztosítani helyközi romániai és olaszországi bankozással, hogy megkönnyítsük a nemzetközi számlamozgásokat.

A magyar vállalati számlánkon felül külföldön is vezetünk vállalati számlát a lokális pénzügyi bankolás, a nemzetközi fizetések könnyítése érdekében.

Bízunk benne, találnak kínálatunkban tetszetős, kitűnő minőségi és kedvező eladási árazású gyerekcipőt lányoknak, fiúknak, amennyiben bármilyen kérdésük, észrevételük merül fel, várom megtisztelő megkereséseiket alábbi elérhetőségünkön:

kapcsolat@manocipo.hu                     

Cégünk írásos üzleti kommunikációs nyelve:

-       Magyarországon élő vásárlóinknak magyar nyelven

-       Romániában élő vásárlóinknak román nyelven

-       Olaszországban élő vásárlóinknak olasz nyelven

biztosítunk kommunikációs interaktív, gyors levelezést emailen bármilyen felmerülő egyeztetendő kérdés kapcsán.

Üdv,

Nagy Gyöngyi és Hegedüs Ádám

MANOCIPO.HU/RO/IT Marben Gamba Kft Ügyvezetés