Csere Garancia:

 

Amennyiben nem tetszik Önnek a cipő, vagy nem passzol a méret, vagy csak egyszerűen nem tetszik élőben a cipő, amit Webáruházunkból megrendelt, akkor küldje vissza a terméket üzletünkbe a termék kiszállítását / átvételét követő 14 napon belül, és kicseréljük Önnek az adott cipőt egy másik cipőre, méretre.

Amennyiben csere- garancia elképzelését szeretné jelezni számunkra, kérjük küldjön e-mailt a kapcsolat(kukac)manocipo.hu címre, az emailben tüntesse fel a megvásárlás dátumát, termék nevét, cikkszámát, méretét, és az új termék nevét, cikkszámát, méretét, mire cseréljük ki a terméket.

Mind a cipőt, mind dobozát csak új, ép, sértetlen (nem használt, újra újként értékesíthető) állapotában, a vásárlást igazoló számlamásolat mellékletével együtt kérjük juttassa vissza futárszolgálattal alábbi címünkre:

Manó Cipő Üzlet:
2143 Kistarcsa, Móra Ferenc u 89/1

A csomagot kérjük csomagként szíveskedjen feladni, bármely logisztikai szolgáltatóval (pl. Magyar Posta, DPD, GLS, stb), utánvételes csomagot nem áll módunkban átvenni.

A cipősdobozt legyen szíves becsomagolni, bármilyen csomagolóanyagba az esetleges szállítási sérülések elkerülése érdekében.

A termék visszaküldés / és a részünkről történő újraküldés költsége a visszaküldő felet terheli.

A kért cserecipő részünkről felmerülő újbóli kiszállítási / feladási költsége minden esetben: a normál szállítási díjakkal megegyező összeg, bármelyik logisztikai szolgáltató választható, bármely fizetési móddal az érvényes vonatkozó Szállítási Feltételekben feltüntetett kondícióknak megfelelően 

Az interneten, online megrendelt gyerekcipőkre személyes, a kistarcsai üzletben történő cseréjére csak előzetes egyeztetést követően tudunk lehetőséget biztosítani.

 

Minden esetben elsőkörben a kapcsolat(kukac)manocipo.hu email címen jelezze csere- garancia szándékát.

A csomag visszaérkezését követően ellenőrizzük a csomag tartalmát, minden esetben videokamerával rögzítjük a csomag kibontását és a visszaküldött csomag belső tartalmát, a visszaküldött cipő állapotát, tartozékait.
Ha mindent rendben találunk, és van a kért árucsere új termékből raktár készletünkön, amint visszaérkezett cipője, a cserecsomag újbóli kiszállítási költség pénzügyi ellentételezését követően indítjuk is az Ön által választott új cipő csomagot.