Elállási jog

 

Elállási jog alapja:

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

 

Elállási jog gyakorlata:


Ha a megvásárolt termék valamilyen oknál fogva mégsem nyerte el az Ön tetszését, és másra sem szeretné kicserélni (és a termék nem volt használva), az uniós fogyasztóvédelmi jogszabályoknak megfelelően, a csomag átvételétől számított 14 napon belül joga van elállni a vásárlástól, és visszaküldheti a terméket cégünknek. A visszaküldés / visszaszállítás költségét Önnek kell fizetnie. A visszaküldésre címünkre történő csomag visszaküldéssel van lehetőség.

Online, a webshopban történő vásárlás esetén a visszaküldésre kerülő cipő(k) személyes leadására a kistarcsai üzletben nincsen lehetőség. 

 

Kérjük elállási szándékát írásban szíveskedjen jelezni felénk a kapcsolat[kukac]manocipo.hu e-mail címen a megrendelésére vonatkozó (megrendelőre és a megrendelt termékre vonatkozó adatok) és a banki visszautaláshoz szükséges banki adatok (hova kéri a visszautalást: bankszámlatulajdonos neve, számlaszám) megadásával.

Kérjük az új, sértetlen cipőt, annak minden tartozékával, gyári sértetlen dobozával, a vásárlást igazoló számlamásolattal együtt kérjük juttassa vissza csomagküldéssel, csomagként feladva alábbi címünkre:

 

Manó Cipő Üzlet

2143 Kistarcsa, Móra Ferenc u 89/1

 

Tájékoztatjuk: nem a címünkre visszaküldött csomagokat, pl. Postánmaradó küldeményt, egyéb címünkön kívül eső csomagpontra visszaküldésre kerülő csomagokat nem áll módunkban átvenni.

A visszaküldésre több lehetősége nyílik bármelyik szabadon választott futárszolgálat (pl. Magyar Posta, DPD, GLS, Sprinter, stb.) címünkre történő csomagfeladás szállítási módozataival.

A cipős dobozt legyen szíves becsomagolni, bármilyen csomagolóanyagba az esetleges szállítási sérülések elkerülése érdekében.

Jelezni szeretnénk, sérült csomagolást, vagy hanyag módon be nem csomagolt, külső csomagolás nélküli, ragasztószalaggal a cipősdobozt össze, körberagasztott állapotú visszaküldött gyerekcipőt nem áll módunkban átvenni, ezen visszaküldött cipősdobozok visszaküldését, átvételét visszautasítjuk, és a futárszolgálat vissza fogja szállítani a feladó címére feladó saját költségén.

 

Mind az elállási jog, mind a csere vásárló, fogasztói joga, jogköre új árura, újra értékesíthető árura vonatkozik mind a termék, mind a termék csomagolására vonatkozóan.

Biztosan zavarná Önt, új, I. osztályú áruminőségben elküldenénk Önnek egy szétfeslett sérült dobozcsomagolt, körben a cipősdoboz össze ragasztószalagozott cipősdobozt, ezért nyomatékosan meg szeretnénk kérni minden kedves Vásárlónkat, legyen kedves a cipősdobozt, bármilyen csomagolóanyagba belecsomagolni, a cipősdoboz külső felületére semmilyen ragasztást, vagy ragasztószalaggal ellátott megoldás ne eszközöljön számunkra, mert az Ön által visszaküldött nem hordott, új gyerekcipőt, új, nem sérült, csak és kizárólag originál, sértetlen cipősdobozában tudjuk újra értékesíteni I. osztályú árukategóriában.

 

 

 

Utánvétes fizetéssel (a "Címzett" által átvételkor fizetendő összegű) utánvéttel feladott csomagot nem áll módunkban átvenni, a visszaérkezést követően a visszafizetés banki átutalással történik meg részünkről.

 

A csomag visszaérkezését követően ellenőrizzük a csomag tartalmát, minden esetben videokamerával rögzítjük a csomag kibontását és a visszaküldött csomag belső tartalmát, a visszaküldött cipő állapotát, tartozékait a későbbi félreértések elkerülése érdekében. Ha mindent rendben találunk, a visszaérkezést követő legkésőbb 14 napon belül megtörténik a visszautalás részünkről egy Ön által megjelölt bankszámlára.